top of page
sammanflätade

SUSANNE LILJA

”KONSTVERKEN ÄR TAKTILA SKAPELSER DÄR FANTASIN INTE KÄNNER NÅGRA GRÄNSER”

Med över ett decennium erfarenhet som konstnär har Susanne Lilja utvecklat en djup passion för kreativitet och utryck som hon ivrigt dela med sig av till omvärlden.

Genom att samarbeta med prestigefyllda organisationer så som - Wallenstam, SKF, Svenska Mässan Gothia Towers och Astra Zeneca i Sverige, samt genom utställningar internationellt i Kina, Spanien och Italien, har hon haft förmånen att dela sin konst med olika publiker runt om i världen.

Portföljen omfattar allt från småskaliga, detaljerade verk till ambitiösa projekt, som exempelvis en tidigare installation för Husvärden Mölndal som sträckte sig över 12 kvadratmeter.

Med bas i Sverige är hon stolt över att ha skapat en betydande internationell och nationell följarskara genom dessa utställningar och samarbeten. Susannes konstnärliga resa präglas av en hängivenhet att utforska gränserna för kreativitet, särskilt genom användningen av metallmaterial.

Konstverken varierar från taktila skapelser där fantasin inte känner några gränser, till detaljerade, realistiska verk som porträtt och arkitektoniska avbildningar. Genom att använda tekniker som leker med ljus och perspektiv strävar hon efter att förmedla varje verk med en känsla av liv och energi.

Under sin uppväxt med dyslexi mötte Susanne många utmaningar och tvivlare som ifrågasatte hennes förmåga att någonsin lyckas med någonting. Men hon har fortsatt framåt och idag står hon som bevis på kraften i uthållighet och beslutsamhet.

Genom konsten strävar Susanne efter att inspirera andra och ge hopp för kommande generationer, om att alla genom hårt arbete kan lyckas.

Susanne är entusiastisk över möjligheten att bidra med sin unika synvinkel och de färdigheter som SUKRILIart erbjuder.

Een målning
Porträttbild av konstnären: Helena Hötzl Setterström

Tillgänglig konst: Begränsad eller slutsåld | Kommande Utställning: 26 Juni 2024

bottom of page