top of page

VI PÅ KABUSA

”MÖTESPLATSEN DÄR INSPIRATION
MÖTER UPPSKATTNING"

Kabusa Art Gallery - beläget på vackra Österlen, ett stenkast från milslånga stränder och vidunderlig natur. I en f.d. stärkelsefabrik med anor från 1800-talet, finns konsten smakfullt fördelad över tre etage om dryga 800 kvm utställningsyta!

Med fokus i interaktionen mellan det moderna och konstnärliga, förser vi marknaden med konst av unik och säregen karaktär - av både nationella och internationella influenser.

Upplevelsefaktorn i galleriet är slående och på kort tid har vi skapat en oas och mötesplats dit engagerad och nyfiken publik vänder sig - när det kommer till hög upplevelsenivå, unikt- och brett konsturval samt stort ha-begär.

 

Kabusa Art Gallery är ett fysiskt existerande galleri. All konst som uppvisas och förmedlas finns tillgänglig i galleriet! Vår tro är att det finns konst för alla smaker, den ska då upplevas, kännas och ses! Konst gör något med oss! Väcker glädje, lust, ilska eller rentav sorg ­- vilka känslor uppstår hos dig?

”Vi vill skapa och förmedla känslor hos folk, som de inte visste att de hade!” 

 

Således erbjuds ingen online försäljning [web-shop] eller förmedling av icke representerade konstnärer, det är helt enkelt inte vår filosofi. Självfallet är all konst man ser och gillar till försäljning - vi erbjuder då ingen ”klick-hem-funktion”.

Kabusa Art Gallery har på kort tid blivit ett av Sveriges mest eftersökta gallerier, såväl av besökare som utställare! Du finner alltid högkvalitativ konst på Kabusa, ett 40-tal konstnärer finns alltid, fysiskt representerade i galleriet - året runt!

Vi är en liten och ”tight” organisation. Det gör oss snabba och påpassliga, med möjlighet att fokusera på kärnverksamheten – konst. Samtidigt är vi stora nog

att hantera flera aktörer samtidigt, både på nationell och internationell nivå.

För oss är det en självklarhet att skapa rätt förutsättningar tillsammans med våra utställare/partners. Processen blir enklare och rakare, mer effektiv och resultatet bättre. Dessutom blir det mer lustfyllt och vi bygger samtidigt på en stark, framtida relation.

Lyhördhet är en av våra största styrkor och vi söker ständigt efter nya och spännande samarbeten. 98% av all konst som förmedlas via Kabusa Art Gallery

är ett original eller unikat. 

 

”När du söker efter något utöver det vanliga är chansen stor att du finner det här – på Kabusa Art Gallery”

 

Varmt välkomna till Kabusa, nu och framgent! ​

 

Britta & Gregor

Interiör på Kabusa Art Gallery. Väggmålning av bl.a. Ola Sivhed, inspirerad av Michelangelo.
Britta Sjunnesson och Gregor Kruuse på Kabusa Art Gallery
bottom of page